Üzleti élet Veszprém megyében

A Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület a Veszprém megye kistérségeiben gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődését tűzte ki céljául. 2020-ban nem csak társadalmi vonalon, de az üzleti szférában is elkezdte munkásságát.

FS6

Hogy kapcsolódik össze a for- és nonprofit világ az Egyesületnél?

Két évtizedes munkánk során törekedtünk, arra, hogy településünket és a Fekete Sereget ne csak helyben, hanem a régióban, hazánkban és a határokon túl is megismerjék. Segítjük a fiatalokat és minden lehetőséget megadunk számukra, mellyel jó irányba terelhetjük őket. Már nagy tapasztalatokkal rendelkezünk önkéntesek mentorálásában, érdemesnek tartottuk kipróbálni magunkat az üzleti szférában is, így a 2019.-ben a Fekete Sereg Ifjúság Egyesület a BossConnect Mentor Program közreműködésével, a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázat keretein belül, üzleti - ingyenes és üzleti - fizetős szolgáltatásokkal is támogatja a Veszprém megye régióban élő fiatalokat és cégeket egyaránt.


A BossConnect Mentor Program, társadalmi célú mentorszervezet, mely cégvezetők személyes tapasztalat-átadásával támogatja tehetséges fiatalok vállalati karrierjét, vagy induló vállalkozásainak sikerességét.


Elsősorban üzleti szemléletű vállalkozásfejlesztést és vezetői utánpótlás-képzést nyújtunk fiatal vállalkozóknak és nagyvállalati karriert építőknek, ugyanakkor foglalkozunk munkaerő-közvetítéssel, kiszervezett mentorálással, vállalkozásfejlesztési tanácsadással, excecutive consulting-gal, startup akszelerációval, exportfejlesztéssel és digitális képzéssel is. 


Mi legfontosabb az egyesület életében?

Középpontban fiatalok és a régió fejlődésének segítése áll, fontos számunkra ügyfeleink igényeinek és elvárásainak kielégítése, magas színvonalon. Oly módon építjük új kapcsolatainkat is, hogy tovább erősödjön a bizalom Egyesületünk iránt, amely munkánk és eredményeségünk alapvető feltétele.
 

A felkészült, több 10 éves tapasztalattal rendelkező tanácsadók, akik 2014. óta a BossConnect mentor közösségéhez tartoznak, segítik az eligazodást az üzleti életben. Célunk fókuszáltan a fiatalok, de az üzleti világban is helyt kell állnunk ahhoz, hogy működésünk mindkét szférában eredményes maradjon. Nagy gondot fordítunk a fejlődés minden lépésének megtételéhez és az elvárások maximális teljesítéséhez.


Hol lehet elérni a szervezetet?

Mindenki számára elérhetőek vagyunk a https://fekete-sereg.hu/ vagy a http://mentorveszprem.hu/ honlapokon feltüntetett elérhetőségen, illetve a Mentor Programról bővebb információért keresse a https://bossconnect.com/ honlapot. 


Facebook:

https://www.facebook.com/ifjusagiegyesulet.feketesereg/

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCSuNxp-cempBw80WDB58aow

Instagram:

https://www.instagram.com/fekete.sereg/

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/fekete-sereg-%C3%ADifj%C3%BAs%C3%A1gi-egyes%C3%BClet-nagyv%C3%A1zsony/


2020.11.25.