Új lehetőségek Veszprém megyében

A “Fekete Sereg” Ifjúsági Egyesület 1997-ben alakult. A szervezet célja, a nagyvázsonyi és a Balaton-felvidéki fiatalok hasznos szabadidő eltöltésének biztosítása, a csellengők felkarolása, valamint, hogy támogassák az alulról jövő kezdeményezéseket a faluban és minden olyan fórumon, ahol erre lehetőség adódik.

FS1

Milyen lehetőségek érhetőek el az Egyesületnél?

Feladatunknak tekintjük a fiatalok érdekképviseletét. Tagjai vagyunk regionális és országos szervezeteknek, szövetségeknek. Két évtizedes munkánk során törekedtünk arra, hogy településünket és a Fekete Sereget ne csak helyben, hanem a régióban, hazánkban és a határokon túl is megismerjék. 


Különösen nagy öröm számunkra, hogy nemzetközi munkánk során 54 országban, négy kontinensen mutatkozhattunk be, egyesületünkhöz 54 országból látogattak el fiatalok és velük foglalkozó ifjúsági szakemberek.


A jövőnk, a fiatal generáció támogatása, ezt figyelembe véve, indítottuk el a BossConnect közreműködésével a  helyi Mentor Programot, mely Budapesten 2014. óta működik.


A BossConnect Mentor Program, az ország egyik legnagyobb, társadalmi célú mentorszervezete, mely cégvezetők személyes tapasztalat-átadásával támogatja tehetséges fiatalok vállalati karrierjét, vagy induló vállalkozásainak sikerességét.


Elsősorban üzleti szemléletű vállalkozásfejlesztést és vezetői utánpótlás-képzést nyújt fiatal vállalkozóknak, vagy vállalkozni vágyók számára és nagyvállalati karriert építőknek, ugyanakkor számos „útkeresőnek” is tanácsot ad.


Mi legfontosabb célkitűzés a szervezet életében?

Minden kezdet nehéz, mondja a közmondás. A Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület legfőbb célja, hogy ez ne így legyen. Segítséget szeretnénk adni a fiataloknak, hogy minden lehetőségük meglegyen a továbblépéshez és fejlődéshez életükben. Olyan hátteret biztosítunk számukra, mely lendületet biztosít nekik a pozitívan alakuló jövőjük elérésében.


Az egyesület, fejlődése érdekében folyamatosan újabb lehetőségeket keres, melyek növelik a szervezet esélyeit hosszan tartó fenntarthatóságra.

Legutóbb 2019-ben a Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület elnyerte a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázatát, amely a társadalmi célú vállalkozások ösztönzését tűzi ki céljául.


Hol lehet elérni a szervezetet?

Mindenki számára elérhetőek vagyunk a https://fekete-sereg.hu/ vagy a http://mentorveszprem.hu/ honlapokon feltüntetett elérhetőségen, illetve a Mentor Programról bővebb információért keresse a https://bossconnect.com/ honlapot.
 

Facebook:

https://www.facebook.com/ifjusagiegyesulet.feketesereg/

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCSuNxp-cempBw80WDB58aow

Instagram:

https://www.instagram.com/fekete.sereg/

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/fekete-sereg-%C3%ADifj%C3%BAs%C3%A1gi-egyes%C3%BClet-nagyv%C3%A1zsony/


2020.11.25.