Tanácsadás Veszprém megyében

Egy megye életében fontos szerepet játszanak a régióban megjelenő cégek. Akár gazdasági oldalról nézzük, akár szűkebb munkavállalás szempontjából. Ugyanakkor egy vállalatot működtetni  legtöbbször nem egyszerű dolog.

FS4
A vállalkozások sokszor megrekednek, akár olyannyira, hogy csődöt is jelenthetnek. Éppen ezért számolni kell az új innovatív lehetőségekkel is, melyek megmenthetik a cégeket a megszűnéstől.

 
Milyen tanácsadási szolgáltatásokat nyújt az Egyesület?

Az egyesületünk (Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület) fontosnak tartja a régióban működő cégek és vállalatok meglétét és fentmaradását, ezért ennek kapcsán (is) legutóbb 2019.-ben beadtuk pályázatunkat (GINOP-5.1.7-17-2019-00349) amelyet most valósítunk meg. Jelenleg a BossConnect-tel közösen a tanácsadói szolgáltatást alakítjuk ki, így a helyi cégek plusz innovatív lehetőségeket kapnak a működést és fennmaradást illetően. Ez egy új szolgáltatás a szervezet életében, így újabb esélyeket tudunk biztosítani a megyében élő fiatalok számára.


Úgy véljük, hogy a tanácsadási szolgáltatás költségmegtakarítást, profitnövekedést, külpiacra lépést, munkaerőmegtartást eredményezhet a cégek számára, ugyanakkor nem csak a vállalatnak jó, hanem az alkalmazottaknak is, hiszen egy sokkal innovatívabb munkahely kerül kialakításra a tanácsadás által.


Fő fókuszunk a vezetőkön van, hiszen ők a vállalkozás sikerének legfontosabb humán erőforrásai, a cég motorjai. Ugyanakkor a felsővezetői tanácsadáson kívül, legfontosabb pillért képzik szolgáltatásunknak a kiszervezett mentoring, vállalatok munkatársai számára; a vállalkozásfejlesztési tanácsadás KKV-k számára, illetve az exportfejlesztés és talent menedzsment.


Olyan tanácsadást valósítunk meg, mely tanácsadói szolgáltatás nyújtásához szükséges tanácsadói állományt a BossConnect 80 szakemberének bevonásával, valamint helyi tanácsadókkal biztosítunk.


Célkitűzésünk, hogy segítséget és megoldást nyújtsunk, azokra az üzleti akadályokra, melyekkel a régióban levő vezető multinacionális cégek, valamint kis- és középvállalkozások naponta szembesülnek. Az üzleti szférában az üzleti tanácsadás napjaink egyik kulcsfontosságú ágazata lett, így meghatározó jelentőségű Veszprém megyében is.


Hol lehet elérni a szolgáltatás, szervezetet?

Mindenki számára elérhetőek vagyunk a https://fekete-sereg.hu/ vagy a http://mentorveszprem.hu/ honlapokon feltüntetett elérhetőségen, illetve a Mentor Programról bővebb információért keresse a https://bossconnect.com/ honlapot. 


Facebook:

https://www.facebook.com/ifjusagiegyesulet.feketesereg/

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCSuNxp-cempBw80WDB58aow

Instagram:

https://www.instagram.com/fekete.sereg/

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/fekete-sereg-%C3%ADifj%C3%BAs%C3%A1gi-egyes%C3%BClet-nagyv%C3%A1zsony/


2020.11.25