Startup-ok, üzleti vállalkozások Veszprém megyében

Napjaink gyorsan változó üzleti világa alapvető pillérét képezi a startup kultúra. A Startup „nagy növekedési potenciállal rendelkező, nemzetközileg piacképes vállalkozás”.

FS5

Egyre nagyobb teret hódít, kiváltképpen a fiatalok körében, hiszen az új generáció motiválásának alapjai már nem a pénzközpontú gondolkozás, hanem a szabadságot, a kreativitást és az önállóságot veszi alapul.


Hogyan került az Fekete Sereg Ifjúsági Egyesülete az üzleti szférába, a Startup-ok világába?

Egyesületünk 1997-ben alakult. Kezdetek óta célunk, hogy a nagyvázsonyi és Balaton-felvidéken élő fiatalokat segítsük, felkaroljuk a csellengőket, valamint támogassuk az ifjak kezdeményezéseit. 


Mivel változnak az idők, ezáltal az emberek és a fiatalok motivációja is változik, tudnunk kell folyamatosan megújulni. A megújulást számunkra a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázat elnyerése jelentette, mellyel olyan üzleti szolgáltatásokba fogtunk, melyek között megtalálható az üzleti mentorálás, az üzleti tanácsadás és a start-up akszeleráció is. A  fiatalok kezdeményezéseit már egy másik szinten is tudjuk támogatni, üzleti szempontú tanácsadást is biztosíthatunk számukra. 


A megyében segíteni szeretnénk az új vállalkozások/startup-ok megalakulását és a már meglévők továbbfejlesztését, mely tevékenységünket együttműködésben a BossConnect-tel közösen kezdtük el.


A BossConnect Mentor Program, az ország egyik legnagyobb, társadalmi célú mentorszervezete, mely 2014-ben kezdte el működését, Pest megyében. A mentor program abból a célból jött létre, hogy támogassa és mentorálja a tehetséges fiatalokat. Olyan vállalatvezetőket és cégtulajdonosokat biztosítunk a fiatalok számára, akik sikeresebbé teszik az indulásukat, vagy tovább fejlődésüket. A program keretein belül megtalálhatóak a vállalkozni vágyók, vagy már vállalkozó fiatalok, a nagyvállalati karriert építők, illetve startup-ok vagy útkeresők is.
Több mint 80 mentoruk és eddig közel 900 mentoráltuk sikeres együttműködése igazolja a rendszerük eredményességét.

 
Kinek szól ez a mentor program és üzleti tanácsadás?

Természetesen minden fiatalnak, akit érdekel az üzleti szféra és minden startupnak, akiknek segítség kell az elakadások áthidalásában, a gyorsabb fejlődésben vagy kapcsolati háló kialakításában. Ugyanakkor a mentor program szól mindazoknak, akik kezdő vállalkozók (esetleg még csak vállalkozási ötletük van),vagy nagyvállalati karriert tervez, illetve útkereső, és segítséget keres, milyen irányban induljon, milyen területen szükséges fejleszteni magát és a vállalkozását.
 

Hol lehet elérni a szervezetet?

Mindenki számára elérhetőek vagyunk a https://fekete-sereg.hu/ vagy a http://mentorveszprem.hu/ honlapokon feltüntetett elérhetőségen, illetve a Mentor Programról bővebb információért keresse a https://bossconnect.com/ honlapot. 
 

Facebook:

https://www.facebook.com/ifjusagiegyesulet.feketesereg/

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCSuNxp-cempBw80WDB58aow

Instagram:

https://www.instagram.com/fekete.sereg/

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/fekete-sereg-%C3%ADifj%C3%BAs%C3%A1gi-egyes%C3%BClet-nagyv%C3%A1zsony/2020.11.25.