Manapság már minden autókulcs többfunkciós

Legyen szó bármilyen jellegű járműről, ahhoz, hogy elinduljon, előbb működésbe kell hozni. Erre szolgál az autókulcs, mely napjainkban már igen sokféle lehet.

A régebbi típusú közlekedési eszközöket hagyományos kulccsal lehet begyújtani és az ajtónyitás is klasszikus módon ezzel történik. Alapvitelben minden új gépet két gyári nyitószerkezettel együtt bocsájtanak kereskedelmi forgalomba. Leggyakrabban mindkettő azonos kinézetű és funkciójú, de vannak olyan gyártók is, akik a pótkulcsot olcsóbb kivitelben készítik.

 

Ez utóbbi esetben általában csak az első autókulcs távirányítós, a másik pedig egyszerű. Egyre népszerűbb az összecsukható indítószerkezet, azaz bicskakulcs, mivel ez a változat a táskába ejtve sem fogja megsérteni az ebben lévő egyéb, érzékeny dolgokat, mint amilyen például a könnyen sérülő képernyőjű mobiltelefonok. Amennyiben nincs meg az egyik kulcsod vagy esetleg úgy hozta a sors, hogy szükséged lenne még egyre, webáruházunk kínálatában keresgélve biztosan megtalálod a számításod. Természetesen a márkakereskedésekben is megrendelheted a pótkulcsot, de ez nem túl költséghatékony megoldás, mivel igen magas áron értékesítik ezeket a cikkeket.

 

Sokféle klasszikus és bicskakulcs formájú darab található meg oldalunkon. A böngészést azzal kezdd, hogy definiálod a járműved márkáját, mert ez alapján csoportosítjuk a termékeket a könnyebb beazonosítás érdekében, viszont az általunk megjelenített logók és márkanevek továbbra is az illető cég tulajdonát képezik! Beszerezhetsz online felületünk segítségével teljesen új autókulcsot, de amennyiben takarékoskodni szeretnél, számos autókulcsház is fellelhető kínálatunkban. Egy kis odafigyeléssel, amennyiben a fémből készült rész nincs belesajtolva a házba, egyszerűen kiemelheted és áthelyezheted az új autókulcsház tokjába. Ha mégsem sikerül a művelet, akkor ezt a részt szakember segítségének igénybevételével újra kell maratni és ezt belehelyezni a megvásárolt tokba.

 

Érzékeny része a folyamatnak a chip átrakása, mivel ha megsérülne az apró méretű alkatrész, az autó nem fog elindulni. Napjainkban ez autókulcs már leginkább távirányítóként is szolgál, az ajtók nyithatóak és zárhatóak általa már néhány méter távolságról is. Az ilyen típusok esetében az autókulcsház azonos méretű kell, hogy legyen, mint az eredeti, mivel az elektronikai részeket csak ebben az esetben lehet megfelelőképp rögzíteni a tokon belül. Böngéssz oldalunkon és bármelyik megoldást is választod, garanciát vállalunk az általunk forgalmazott termékekért!