Jegykiadó automatákat és utastájékoztatókat telepítenek a Balaton környékére

A Delta Technologies Nyrt jegykiadó automatákat és utastájékoztató rendszereket telepít a Balaton környékére.

A Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. által kiírt uniós, nyílt közbeszerzésen nyerte el a konzorcium, amelyet a Delta Systems Kft., a Delta Technologies 100 százalékos tulajdonában lévő leányvállalata vezet. A beruházás 1,497 milliárd forintba kerül.
 
Bankkártyás fizetésre is lesz mód
 
A nyári szezon idejére a turisztikai fejlesztés részeként a Delta Technologies Nyrt leányvállalata vezette konzorcium többek között 92 darab LED technológiájú, menetrend szerinti közlekedési eszközök aktuális menetrendjét - illetve valós idejű közlekedési adatait - mutató kijelzőt, valamint 400 darab, menetjegyek értékesítésére is alkalmas kombinált eszközt telepít a Balaton körül.
 
A jegykiadó automatáknál bankkártyával is lesz mód kifizetni a helyi és helyközi, BAHART hajójegyet, strandbelépőket, múzeumi belépők és rendezvényekre, valamint attrakciókra a jegyeket.
 
A fejlesztési tervek szerint a LED kijelzők statikus menetrendi és dinamikus utastájékoztatási adatok, valamint központi diszpécseri, havaria és vészhelyzeti üzenetek, tájékoztatások megjelenítésére szolgálnak majd.
 
BG
Forrás: MTI, Vehír
A képek illusztrációk