A Huawei támogatja mostantól a Veszprém kézilabda csapatot

A Huawei bejelentette, hogy a felsőoktatási szakképzés és a a Magyar Vízilabda Szövetség 2015-ben indított támogatása mellett az idén a Veszprém kézilabda csapatot is támogatja a cég.

2011 óta 250 milliárd forintot fordított a cég a magyarországi felsőoktatási támogatására, ennek keretében alapították a \"A Holnap Innovatív Vezetői\" ösztöndíj programot is. A vállalat kiemelkedő évet zárt tavaly: forgalmát megduplázta, így 67,5 milliárd forintra növelte 2015-ben. Ez a forgalomnövekedés tette lehetővé, hogy magyarországi társadalmi felelősségvállalásukat újragondolják. Karish Cui, az igazgató elmondta, hogy Huawei a távközlési-informatikai képzésre és a sportra összpontosítva aktív szponzori tevékenységet folytat világszerte. 

 

\"MVM

 

A Huawei a „Make it possible” („Tedd lehetségessé”) márkaüzenet felépítésének érdekében kezdett intenzív sportszponzorációs tevékenységbe világszinten 2014-ben, amely keretében olyan vezető sportszervezetekkel kötött partneri megállapodásokat, mint az AC Milan, az Arsenal, és a Borussia Dortmund. Az egy évre szóló megállapodásban szerepel, hogy a vállalat a kézilabdacsapat felkészülés feltételeinek javításához járul hozzá. 

 

/T.D.