Rengeteg program a Nagyon Balatonon

Immár hatodik alkalommal rendezik meg Mol Nagyon Balatonrendezvénysorozatot, melyen harminc helyszínen mintegy negyven program lesz.

"Az induláskor az alapgondolat az volt, hogy a hazai és a külföldi turisták számára egyaránt vonzóvá tegyük a térséget kulturális és egyéb programokon keresztül" - idézte fel Lobenwein Norbert főszervező. Az idei újdonságok közé tartozik, hogy a tó körül tizenhét ponton egy-egy panorámakeretet állítottak fel, amelyen keresztül gyönyörű képeket lehet készíteni a tájakról. A Duna Televízió műsorsorozatához kapcsolódva Balatoni Nyár címmel indítanak új programot Révfülöpön, ahol most szombaton ingyenes koncertet ad Antonia Vai és a Kiscsillag.

 

Rengeteg program a Nagyon Balatonon

Harminc helyszínen mintegy negyven program szerepel az idei, immár hatodik Mol Nagyon Balatonrendezvénysorozaton


Tavaly egymillió látogatója volt a Mol Nagyon Balaton eseménysorozatának. Lobenwein Norbert néhány fő eseményről szólva kiemelte, hogy alig több mint két hét múlva kezdődik Zamárdiban a Balaton Sound fesztivál, július közepén lesz Veszprémben az Utcazene Fesztivál és a VeszprémFest, július végén lesz a Művészetek Völgye, és augusztus 21-én, a zamárdi Strand Fesztivál nulladik napján adják át a Petőfi Zenei Díjakat egy gálaműsor keretében.

MTI/T.D.