Balatonfüreden tartott vállalkozói tapasztalatcserét a VOSZ

2014. november 7-én Balatonfüreden rendezett tapasztalatcserével egybekötött  vállalkozói fórumot a Vállalkozók és Munkáltatók  Országos Szövetsége (VOSZ) TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című Európai Uniós finanszírozású projektje keretében.

->Sajtóközlemény letöltése!

 

A VOSZ projektjének fő célkitűzése a vállalkozások támogatása, az ismeretek bővítése, az aktuális gazdasági változások kommunikálása. A TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 \"A munkáért!\" című pályázat egy nagy szolgáltatás csomag, melynek keretében virtuális tanácsadás van 5 témában: jog, adó, finanszírozás, munkavédelem és pályázat. Minden régióban a regionális tanácsadók a VOSZ irodákban hetente kétszer személyesen is tanácsot adnak. A vállalkozások ismereteinek bővítésére vállalkozói tájékoztató füzetek és összefoglaló kiadványok  készülnek és 103 rendezvényt szerveznek regionális, megyei és kistérségi szinteken. A vállalkozói akadémia című rendezvények célja a vállalkozások ismereteinek bővítése. A 2 napos megyei rendezvények célja az aktuális gazdasági események kommunikálása. A vállalkozói tapasztalatcserék célja a vállalkozások gondjainak feltárása, a pályázat eredményeinek bemutatása és az aktuális gazdasági változások kommunikálása. Ezeket a rendezvényeket főleg kisvárosokban, kistérségekben rendezi a VOSZ.

 

\"

 

Balatonfüreden tartott vállalkozói tapasztalatcserét a VOSZ

 


November 7-én Balatonfüreden tartott vállalkozók részére  felkészítő tanácskozást a VOSZ Veszprém megyei szervezete. A Baricska csárdában megtartott eseményt Gazsi Attila, a VOSZ megyei elnöke nyitotta meg. Ezt követően Baradits Bulcsú, az Inform Kft. ügyvezető igazgatója tartott előadást a felsőoktatás és a kkv szektor kapcsolatáról. De szó esett a különböző képzési lehetőségekről, vagy éppen munkáltatói motivációs gyakorlatról. A rendezvényen elhangzott: a VOSZ tovább kívánja növelni tagságát és a vállalkozások napi életének szerves része kíván lenni.