Veszprém

Megújul a veszprémi Pannon Várszínház arculata

Megújul a veszprémi Pannon Várszínház arculata

Az idei évadban hat bemutatója is lesz a veszprémi Pannon Várszínháznak, új kezdeményezésként színházi anekdotákat felvonultató produkciót is láthat majd a közönség.

Bemutatják Szirmai Albert-Bakonyi Károly-Gábor Andor Mágnás Miska című operettjét, Bernard Slade Jövőre, veled, ugyanitt című romantikus vígjátékát, Békeffi István-Stella Adorján Janika című vígjátékát, F. M. Dosztojevszkij Bűn és bűnhődés című művét és a Vad Fruttik közreműködésével Likó Marcell-Géczi János Béke presszó című zenés vígjátékát. A színház kezdeményezésére meghívott művészvendégek anekdotáznak majd a színművészet egykori nagy alakjairól a közönség előtt.

 

A 2017/2018-as évadban hat bemutatója is lesz a veszprémi Pannon Várszínháznak

Az idei évadban hat bemutatója is lesz a veszprémi Pannon Várszínháznak

 

Vándorfi László, a teátrum igazgatója közölte, hogy 18. évadban mintegy ezerrel több bérletes nézője lesz a színháznak, mint az előző szezonban. Továbbá két új taggal bővül a társulat, megújul a színház arculata fiatalos, lendületes elemeket felvonultatva. A június közepe és augusztus 20. közötti, több helyszínen zajló nyári szezonban 30 ezer nézője volt a színháznak, a fizető nézők száma pedig két és félszerese volt az elmúlt évi nézőszámnak.

 

/T.D.