Veszprém

Ez a te nyelvtanfolyamod!

Ez a te nyelvtanfolyamod!

Normál vagy intenzív, heti két nap vagy inkább öt, kiscsoport vagy nagyobb osztály? Gyakorlatilag mindegy, milyen kurzust keresel, mi minden igényre tudunk testreszabott megoldást!

Az Euroexam, hazánk egyik vezető nyelvvizsgaközpontja, országszerte számos nyelviskolával és akkreditált vizsgahellyel működik együtt, hogy minden tanulni vágyónak a legjobb feltételeket nyújthassa. Legyen szó bár alap-, közép- esetleg felsőfokról, angol vagy német nyelvről – mindenre tudunk megoldást kínálni: 2019-ben már rég nem lehet kifogás, hogy valaki vidéken él, hogy egyetem mellett heti kétszer dolgoznia kell, vagy, hogy csak néhány hete maradt felkészülni a nyelvvizsgára.

 

Vagyis a jó hírünk számodra, hogy rengeteg angol nyelvtanfolyam közül választhatsz, ha rászántad magad a tanulásra! Mutatjuk, milyen típusok érhetők el a különböző nyelviskoláknál.

 

Intenzitás és órarend

 

Ha nem sietsz sehova, és szeretnéd lassabb tempóban, megfontoltabban elsajátítani az angol vagy német beszéd, nyelvtan és kommunikáció alapjait, a normál intenzitású tanfolyamok között keresgélj. Ezek esetében jellemzően heti két vagy három alkalommal vannak órák – akár hétvégi időpontokban is –, sok idő van gyakorlásra, ismétlésre. Ha kezdetben félsz megszólalni, pár hét alatt, saját tempódban feloldhatod gátlásaidat, így a sürgetés stressze nem gátol a stabil nyelvtudás megszerzésében.

 

Pörgős tempóban éled az életed, nincs időd vagy türelmed hosszú hónapokig órákra járni? Válassz félintenzív vagy intenzív tanfolyamot! Hetente akár ötször is találkozhatsz tanároddal, a sűrű órák miatt gyakorlatilag esélyed sincs elfelejteni a felszedett tudást, minden nap pörög a beszéd, a szövegértés, a szókincsbővítés. Egy valamire azonban figyelj: az intenzív nyelvoktatás akkor sikeres, ha a tanuló nem dől ki félúton – vagyis beiratkozás előtt őszintén gondold végig, képes leszel-e heteken keresztül minden délutánt a nyelvtanulás oltárán feláldozni.

 

Stresszes a tanulás

 

Mindenhol, jó áron, célorientáltan

 

Nem csupán Budapesten, hanem számos vidéki városban is válogathatsz a nyelvtanfolyamok és vizsgapontok között. Az egyes nyelviskolák konstrukciói és árai eltérhetnek egymástól, ezért beiratkozás előtt mindenképpen tájékozódj, hogy a legjobb ajánlatot csípd meg. Jellemzően az egyéni órák kerülnek a legtöbbe, ezt követik a néhány fős, majd a nagyobb csoportok.

 

Válaszd bármelyik szóban forgó nyelviskolát, abban biztos lehetsz, hogy az Euroexam minősített partnereként az intézményben kommunikációs készségeid fejlesztésére fókuszáló oktatásban részesülsz majd, megismered és begyakorolhatod a nyelvvizsga típusfeladatait, és a való életben használható nyelvtudást szerezhetsz – hiszen közös célunk, hogy itthon vagy külföldön, a nagybetűs életben könnyedén helytállj!